Az online shopping stylisttal szolgáltatás egyolyan online szolgáltatás, ami sokkal rugalmasabb, mint a személyes vásárlás, hiszen az otthonod kényelméből fogod megnézni és megrendelni majd az általam összeállított és számodra legjobban tetsző szetteket. Ezzel időt és energiát spórolhatsz meg. Néhány kattintás és kész az új ruhatár.

Jól hangzik, nem igaz?

Az online shopping stylisttal szolgáltatást a Ti igényeitek – pl.  bővebb üzlet kínálat és az ország más pontjain élő ügyfeleim igényei – hívtak életre. 

Szeretnék abban segíteni Neked, hogy olyan gardróbod legyen, amit, ha kinyitsz örömmel öltözködsz belőle nap mint nap, és hogy az adott szett, amellett hogy stílusos, még önbizalmat, lelkesedét és motivációt is ad számodra az elvégzendő napi feladatokhoz.  

A szolgáltatást elsősorban azok vehetik igénybe, akik már ismerik a színtípusukat és a testalkattípusukat. Tehát azoknak ajánlom, akik voltak már nálam vagy más szakembernél elemzésen.

Hogy zajlik az online shopping stylisttal szolgáltatás:

Az online shopping során 2-4 webshop kínálatát fogom megnézni, ez lehet általad kedvelt webshop is vagy, amiket én ajánlok számodra. Természetesen mindig minden személyre szabottan működik.

8-10 jól variálható szettet fogok készíteni számodra. Te mondod meg, hogy milyen típusú szetteket szeretnél pl.  hétköznapra, munkába, szabadidőhöz, gyerkőcök mellé, ha épp Gyesen  vagy, vagy épp alkalomra is szeretnél szettet.

Számomra nagyon fontos, hogy ugyanúgy, mint a személyes shopping alkalmával, jól összeillő, jól variálható szetteket ajánljak Neked, melyek a jelenlegi életstílusodhoz, feladataidhoz és személyes stílusodhoz a legjobban passzolnak.

Elsősorban nem a trendek követése a fő szempont számomra, hanem az hogy segítsek neked olyan ruhatárat kiépíteni, amit több éven keresztül is szívesen használsz.

Itt is mint a személyes vásárlásnál, szeretném elkerülni a halmozást, túlvásárlást. Fontos hogy tényleg csak olyan ruhadarabokat ajánljak illetve vegyél meg, amit tényleg használni is fogsz.

Ha elkészültem a szettekkel akkor elküldöm számodra a linkekkel együtt, így egy rövid átnézés után és pár kattintással meg is tudod rendelni a kívánt darabokat.

A szettekhez kérheted, hogy ékszert, sálat, táskát, cipőt, övet stb. kiegészítőt is keressek. Attól függően, hogy Te mit preferálsz.

Ha megérkeztek a ruhák, akkor kétféle lehetőséged is van: Amennyiben szeretnéd szívesen megnézem a megrendelt ruhákat rajtad, ezt megtehetjük személyesen, akár Nálad, akár a szalonban vagy pedig online meeting formájában is.

Ezt követően pedig eldöntöd mi maradjon, mi az, amit pedig mégis visszaküldenél.

Az esetleges színbeli vagy méretbeli különbségekre sajnos fel kell készülni az online shopping esetében. Ezzel kérlek számolj! Igyekszem körültekintő lenni, de van, amit én sem tudok befolyásolni (pl. hogy milyen fényekben fotózták a terméket stb.)

Az online shopping stylisstal szolgáltatást ajánlom azoknak:

  • Akik jól variálható szetteket keresnek melyeket hétköznap és akár eseményre is fel tudnak venni.  
  • Ha egy kis gardróbfrissítésre vágytok de nem vagytok elégedettek a győri kínálattal és bővebb merítésből vásárolnátok.
  • Ha épp a gyerekek, munka mellett nincs időtök egy hosszabb személyes shoppingra.
  • Ha nem Győrben élsz, de szívesen „vásárolnál” Velem.
  • Ha egyébként is szeretsz online shoppingolni, de megnéznéd, hogy milyen az amikor szakértő kezekben vagy.  

A szolgáltatás díja: 35.000- 40.000 Ft

( Az egyéni igények határozzák meg hogy mennyi a pontos összeg)