Amennyiben édesanyáddal, barátnőddel, kollégáddal szeretnél eljönni hozzám, páros tanácsadásra is van lehetőség.

Lehetőségetek van csak színtanácsadáson részt venni, ahol színkendők segítségével megállapítjuk, hogy melyik színtípusba tartoztok. Mely színeket érdemes viselni az arcotokhoz közel, annak érdekében, hogy igazán üde, és harmonikus legyen az összhatás. Megtudhatjátok, hogyan kombináljátok a színeket, de segítek nektek abban is, hogy milyen sminkszíneket érdemes használnotok, illetve ha hajszínváltoztatás előtt álltok, akkor arra is tudok ajánlást tenni,hogy milyen hajszín lenne a legmegfelelőbb.

A tanácsadás végén kaptok egy színtípusotoknak megfelelő színpalettát, amely segítségetekre lehet ruha- és sminktermék vásárlásnál.

A stílustanácsadás részben pedig választ kaphattok arra, hogy milyen testalkattípusba tartoztok, az egyes típusoknak milyen jellemzői vannak, mire kell figyelni a fazonok, anyagok megválasztásánál. Személyre szabott tanácsokat kaphattok arra vonatkozóan, hogy milyen szabásvonalú ruhákat keressetek a boltok polcain és melyeket érdemes kerülni.  Emellett egy személyre szóló stílusmappát is kaptok, melyben az egyéni testalkati jellemzőknek megfelelően arra kaptok szett inspirációkat, hogy mely fazonok állnak a legjobban és mindezeket hogyan lehet egy-egy stílusos szettbe összeállítani.

A tanácsadás időtartama: kb. 2,5-4 óra

Ajándékba adom:

Nyomtatott színkártyát

Online: emlékeztető vázlat a megbeszéltekről és a fontos tudnivalókról. Így a tanácsadás alatt nem kell jegyzeteléssel foglalkoznod és nem felejtesz el semmi fontosat

Online stílusmappa stílus inspirációkkal, fotókkal egyéni testalkatra szabva

A páros tanácsadások kedvezményes áron vehetőek igénybe: 

Páros színtanácsadás: 35.000 Ft / fő

A páros színtanácsadás időtartama: 3 – 3,5 óra

Páros stílustanácsadás: 25.000 Ft/fő

Páros színtanácsadás és stílustanácsadás: 40.000 Ft / fő

A páros szín és stílustanácsadás időtartama: 4 – 5,5 óra


Egyeztetett időpont lemondása 48 órán belül, fizetési kötelezettséget von maga után.
Készenléti díjat fogok felszámítani: 12.000 Ft, mely a lemondás napján, átutalással fizetendő.