Ismeritek azt a bosszantó érzést, amikor elmentek egyedül vásárolni és bevisztek a próbafülkébe egy csomó ruhát, de aztán kiderül, hogy mégsem az a méret kell?

Az eladók sehol (mert elfoglaltak) így kénytelen vagy felöltözni újra és kivinni a kicsi méretet és újat hozni helyette. Ez rengeteg idő és energia aztán végül lehet mégis beérjük a kevésbé jóval, mert már nincs türelmünk újrapróbálgatni.

Vagy van az az eset, amikor a párunkat kérjük meg, hogy jöjjön el velünk vásárolni, de valljuk be a férfiak többsége nem szeret boltról boltra kísérgetni bennünket és sokszor nem is találják azt a ruhát amiből nagyobb méret kell stb.

A közös vásárlás velem, személyi stylisttal, nemcsak azért hatékony, mert ezeket a felesleges köröket megspórolod, hanem azért is mert a boltokban céltudatosan csak Neked válogatjuk a ruhákat és a próbafülkébe hordom neked a legjobb darabokat. 
Ha nem jó a méret kicserélem és szakértő véleményét is megkaphatod az adott darabról, így biztosan csak a számodra legjobban álló szetteket fogjuk megvásárolni.


Miben segítek Neked a közös vásárláskor?

  • Tudatosság, átgondoltság, csak azt vesszük meg amire szükséged van!
  • Akár 2 óra alatt beszerezhetjük a legszükségesebb darabokat, így rengeteg időt takaríthatsz meg.
  • Költséghatékonyság, elkerülheted az impulzus vásárlást és azt, hogy aztán otthon állsz a szekrény előtt és nem tudod mivel vedd fel az új darabokat.
  • Mindig szettben gondolkodunk.
  • Csak olyan ruhadarabokat veszünk meg amik méretben, színben fazonban és stílusban is illenek hozzád, így szívesen fogod viselni majd őket.
  • Segítek szetteket válogatni és alapdarabokat, valamint olyan ruhákat, amiket fel sem próbáltál volna magadtól.
  • Segítek abban, hogy bátrabban viselj színeket, mintákat és kiegészítőket!
  • Fontos tudnod, hogy semmit nem kötelező megvenned, úgy is elmehetünk vásárolni, hogy csak nézegetsz, mutatok szetteket és amik tetszenek lefényképezed és esetleg később megveszed.
  • Akkor is ajánlom a vásárlás stylisttal szolgáltatásomat, ha már voltál színtanácsadáson és stílustanácsadáson, de nem szeretnél vásárolni csak szeretnéd elsajátítani a tudatos vásárlás trükkjeit, elmondom mire figyelj, hogyan állapítsd meg a színek közötti különbséget, hogyan ellenőrizd a minőséget és az anyagösszetételt stb.

Szolgáltatás díja: 10.000 Ft/ óra

A szolgáltatás időtartama: min 2 óra max. 4 óra