Ismeritek azt a bosszantó érzést, amikor elmentek egyedül vásárolni és bevisztek a próbafülkébe egy csomó ruhát, de aztán kiderül, hogy mégsem az a méret kell?

Az eladók sehol (mert elfoglaltak) így kénytelen vagy felöltözni újra és kivinni a kicsi méretet és újat hozni helyette. Ez rengeteg idő és energia aztán végül lehet mégis beérjük a kevésbé jóval, mert már nincs türelmünk újrapróbálgatni.

Vagy van az az eset, amikor a párunkat kérjük meg, hogy jöjjön el velünk vásárolni, de valljuk be a férfiak többsége nem szeret boltról boltra kísérgetni bennünket és sokszor nem is találják azt a ruhát amiből nagyobb méret kell stb.

A közös vásárlás velem, személyi stylisttal, nemcsak azért hatékony, mert ezeket a felesleges köröket megspórolod, hanem azért is mert a boltokban céltudatosan csak Neked válogatjuk a ruhákat és a próbafülkébe hordom neked a legjobb darabokat. 
Ha nem jó a méret kicserélem és szakértő véleményét is megkaphatod az adott darabról, így biztosan csak a számodra legjobban álló szetteket fogjuk megvásárolni.
Közös vásárlás szolgáltatásom Férfiak számára is igénybe vehető.

Közös vásárlást csak akkor vállalok, ha valaki már volt nálam vagy más kollégámnál szín és stílustanácsadáson.


Miben segítek Neked a közös vásárláskor?

  • Tudatosság, átgondoltság, csak azt vesszük meg amire szükséged van!
  • Akár 2 óra alatt beszerezhetjük a legszükségesebb darabokat, így rengeteg időt takaríthatsz meg.
  • Költséghatékonyság, elkerülheted az impulzus vásárlást és azt, hogy aztán otthon állsz a szekrény előtt és nem tudod mivel vedd fel az új darabokat.
  • Mindig szettben gondolkodunk.
  • Csak olyan ruhadarabokat veszünk meg amik méretben, színben fazonban és stílusban is illenek hozzád, így szívesen fogod viselni majd őket.
  • Segítek szetteket válogatni és alapdarabokat, valamint olyan ruhákat, amiket fel sem próbáltál volna magadtól.
  • Segítek abban, hogy bátrabban viselj színeket, mintákat és kiegészítőket!
  • Fontos tudnod, hogy semmit nem kötelező megvenned, úgy is elmehetünk vásárolni, hogy csak nézegetsz, mutatok szetteket és amik tetszenek lefényképezed és esetleg később megveszed.
  • Akkor is ajánlom a vásárlás stylisttal szolgáltatásomat, ha már voltál színtanácsadáson és stílustanácsadáson, de nem szeretnél vásárolni csak szeretnéd elsajátítani a tudatos vásárlás trükkjeit, elmondom mire figyelj, hogyan állapítsd meg a színek közötti különbséget, hogyan ellenőrizd a minőséget és az anyagösszetételt stb.

Szolgáltatás díja: 15.000 Ft/ óra

A szolgáltatás időtartama: min 2 óra max. 4 óra


Egyeztetett időpont lemondása 48 órán belül, fizetési kötelezettséget von maga után.
Készenléti díjat fogok felszámítani: 12.000 Ft, mely a lemondás napján, átutalással fizetendő.