Hiszek abban, hogy mindenkiben ott van az a NŐ, aki lenni szeretne csupán egy kis segítség, értő odafigyelés, gondoskodás és tudatosság kell ahhoz, hogy előjöjjön.

Mindenkiben ott van a lehetőség, hogy elérje azt az álomnőt, aki más, mint a többiek, egyedi, megismételhetetlen és ezt bátran meri vállalni is.

Ebben szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak, hogy felfedezzék azt, hogy milyen különlegesek, milyen ragyogóak. Az eszköztár pedig adott, egyrészt a színek, másrészt pedig a ruhák és az egyénre szabott stílus ereje az, ami a segítségünkre lesz ebben az átalakuló folyamatban.

Bár hihetetlennek hangzik, de a színek csodákra képesek. Óriási hatással vannak ránk, mint egyénre és ezáltal az életünkre is, nem mindegy, hogy kihasználjuk-e ezeket az energiákat vagy veszni hagyjuk.

Úgy gondolom, hogy a színek mellett magának az öltözködésnek is lélekemelő hatása van.  Éppen ezért fontosnak tartom azt, hogy megtanuljunk jól és tudatosan öltözködni. Használjuk ki a fazonokban rejlő lehetőségeket. Azt a játékosságot, hogy mi döntjük el, mit emelünk ki magunkon és mi az, amit elrejtünk a kíváncsi tekintetek elől. Ez a tudatosság pedig óriási felszabadultságot és önbizalmat fog adni!

Számomra minden egyes találkozás Veletek óriási izgalom, kihívás, öröm és lelkesedés, hiszen alig várom, hogy kihozzam Belőletek a lehető legtöbbet!

Remélem hamarosan találkozunk és Te leszel a következő virág, aki kinyílik a kezeim között és gyönyörű színeiben pompázik majd!

Várlak sok szeretettel!

Kata