„Nagyon-nagy sikere volt a megvásárolt ruháknak! Kár, hogy nem fotóztam le a férjem arcát, amikor meglátott az első szettben! 🙂 🙂 🙂 Azokat vettem fel elsőnek, amikről azt gondoltam, hogy nem biztos, hogy tetszeni fog neki. A fekete fűzős csizmát és a kockás nadrágot együtt. De elsöprő sikere volt. 🙂 Nálam is! Az a csizma!!!! Szuper kényelmes és nagyon vagány minden szetthez. Nagyol jól eltaláltad a stílusomat, mert semelyikben nem éreztem rosszul magam, sőt! 😊

Katához először szín és stílustanácsadásra mentem. A férjem lepett meg az utalvánnyal. Az első perctől az utolsóig rólam szólt a bő két óra. Megtudtam, hogy milyen színek állnak jól és azokat bátran variálhatom, nem lehet hibázni. Ezután a testalkatelemzés következett. Végre a sok nadrág fazon közül már ki tudom én is választani, hogy melyek állnak a legjobban. A tanácsadáson Kata végig nagyon kedves volt és nagyon jól éreztem magam! Az elhangzottakból nem kellett mantráznom semmit, hogy emlékezzek is rá pár nap múlva 🙂 mivel a tanácsadást követő napon már meg is kaptam a stílus mappámat közel 70 képpel és egy szöveges összefoglalóval. Ezt bármikor elővehetem és átnézhetem, átolvashatom. Nagy segítség a vásárlások előtt.  

Ezután újabb meglepetés ért, mivel a férjemtől közös vásárlás lehetőségét is megkaptam! Csúcs volt! 🙂 Nagyon profi volt az egész két óra! Itt is az első perctől kezdve Kata arra fókuszált, hogy a számomra legmegfelelőbb darabok kerüljenek be a próbafülkébe. Pár nappal a közös vásárlás előtt Kata feltérképezte, hogy melyik üzletbe érdemes betérni, így teljesen célirányosan mentünk. Miután kiválogattuk a ruhadarabokat, hogy melyeket lenne érdemes megvenni és én vonultam nem kis pakkal a kasszához, Kata már ment is a következő üzletbe, hogy cipőket keressen a szettekhez. Mire utolértem már a felsorakozott cipőkkel várt! 

Végre csak olyan ruhákkal mentem haza, amiket biztosan hordani fogok. Ami nagyon meglepett, hogy a vásárlás során kiderült, nem a méretemnek megfelelő ruhákat vettem volna és most már teljes bizonyossággal tudom azt is, hogy hol van valójában a derekam. Azt hittem ezt nem lehet eltéveszteni… 🙂 Most már tudom, hogyan kell állnia rajtam a kabátnak, felsőnek. 

Bátran merem ajánlani Katát, megbízható tudással rendelkező szakember, akire bátran támaszkodhatunk! 🙂 Én még biztosan találkozni fogok vele! 😉
/Angéla/

„Nagyon-nagyon jól éreztem magam a színtanácsadáson, még egyszer is köszönöm szépen Neked! Igazán lenyűgöző a szaktudásod és az a figyelem, amivel az ember felé fordulsz! Minden rezdülésedből árad az odafigyelés, a törődés és persze a szakértelem! Abszolút feltöltött és önbizalmat adott a tanácsadás és a rengeteg tanácsot, tippet, útmutatást biztosan hasznosítani fogom!
Már most nyitottabb szemmel járok.”

/Szandra/

„Stílustanácsadáson voltam Katánál és tuti megyek még közös vásárlásra is.  :)Féltem a dologtól, de Kata egy tünemény, kedves, szolid, megjelenése abszolút tükrözi hivatását  🙂 . Mérhetetlen mennyiségű infót kaptam és bár nyilván közel 40 évesen már nekem is van fogalmam róla mi áll jól,de így is sokat tanultam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”
/Kata/

„A közös vásárlás alkalmával Kata remek stílusérzékkel választotta ki legelőnyösebb ruhákat számomra. Megmutatta, melyik színek passzolnak hozzám a leginkább, melyik ruhadarabokat érdemes messze elkerülnöm. Azóta minden ruhavásárlás során eszembe jutnak a jó tanácsai és igyekszem azokat a gyakorlatban is alkalmazni. Nagyon ajánlom mindenkinek!”
/Vivien/

A nadrágom szárát befele hajtva, a hosszú sálamat csak lógva hagyva…Két lábbal a föld felett lebegve indultam haza. Szerintem azt gondolták ezzel az adrenalin töltettel biztosan egy szuper randiról jön ez a csaj. Azt hiszem igazuk is volt. Egy magabiztos, célokkal teli emberként jöttem el Katától. Teli pozitív érzésekkel.Akinek tündéri bája, színes kendői elvarázsoltak… „
/Mónika/

Mindenkinek ajánlom , nagyon jó közös program. Tényleg tudatosabb vásárlóvá válik az ember lánya. Kata sokat segített nekünk. Szuperül éreztük magunkat.
/Beáta, Vásárlás stylisttal után/

 „Kedves Kata! Gardróbrendezésre jöttél hozzám, viszont annál sokkal többet kaptam! Sok sok ruhám volt minden méret minden fazon minden színben, tehát őskáosz volt maga a ruhatáram is. Segítségeddel átláthatóbb lett minden, megmutattad hogyan tudom az alakomat kihangsúlyozni és nem elrejteni “zsákokba”. Szetteket mutattál, ma már csak elég előkapnom valamit, tudom, hogy jól fog állni, és passzolnak a színek is! Rengeteg hasznos tanácsot kaptam! Lelkileg is feltöltött! Szerintem minden nőnek jár egy stílus tanácsadás és gardróbrendezés! ❤”
/Zsófi, Gardróbrendezés után/

Köszönöm szépen! Nagyon sokat segítettél, már elkezdtem átnézni a ruhatáramat is! Köszönöm a kedvességedet. Jó volt, hogy vidám kötetlen hangulat volt. Tartottam tőle, hogy négyen leszünk, de éppúgy figyeltél mindenkire. Annyi infót kaptam, hogy csak győztem feldolgozni. Jól esett a sok pozitív megerősítés, egyáltalán nem éreztem magam kellemetlenül. Hálásan köszönöm!
/Kata,  Szín és Stílus Workshop után/

Nagyon jól éreztem magam! Tetszett a közvetlen, laza stílusod és hogy nem az aktuális divatot akartad ránk erőltetni, hanem a magunk személyiségére és alkatára szabva adtál tanácsot. Kaptam megerősítést és rengeteg új ötletet és praktikát. Nagyon eltaláltad az ízlésem!  Még hallgattalak volna estig!
/Zsuzsanna, Szín és Stílus Workshop után/

Kedves Kata! Köszönjük neked a mai napot, amit velünk töltöttél. Megint nagyon hasznos volt, sokat tanultunk tőled. Most mindegyikünk bátrabb lesz a színekben, fazonokban, mintákban.  Evelin is emészti az új színeit. Jó lesz. Biztos belejön. Mert, ha megdícsérnek az jó érzés. Ha valaki szívből, lélekből csinálja a munkáját az látszik. Ez ma nagyon visszajött. Gratulálok neked és kívánom, hogy váljanak az álmaid valóra.
/Bea és Evelin Vásárlás stylisttal után/

A mai nap nagyon izgalmas élményben volt részem: szerveztem itt Herenden egy szín-és stílus workshopot, amit Style Breeze by Kata tartott. Így a babaverzumos évek után visszatérve a munka és felnőttek világába rá kellett jönnöm, hogy a ruhatáram igencsak frissítésre szorul – amit szerettem volna tudatosan, végiggondoltan megvalósítani. A coachinggal eltöltött hónapok alatt azt már megtanultam, hogy életünk bármely területe szorul reformálásra, érdemes először a tudatosítással kezdeni, majd pontos célkitűzés után egy jól végiggondolt terv alapján belekezdeni a változásba, mint ötletszerűen szervezetlenül mindenfelé kapkodni: időben-, energiában- és pénzben is ez a jobb megoldás. Nagyon élveztem a workshopot, és hogy őszinte legyek sok tanulsággal is szolgált. Bár azt hittem az alapvető legfontosabb dolgokkal tisztában vagyok, rá kellett jönnöm hogy annyira mégsem  😀 és bár van pár jó dolog már most is amit/ahogy csinálok, azért van amit lehetne sokkal jobban, és sokat tanultam magamról a mai workshopon. Ami különösen tetszett Katában már a FB oldalát böngészve, és amit élőben is megtapasztalhattam ma, hogy nem uniformizál, nem az aktuális trendeket, általa jónak ítélt stílust akarja mindenkire ráhúzni, hanem teljes mértékben figyelembe veszi az egyén szokásait, lelki világát is a külső adottságok mellett, és úgy segít kialakítani a személyes stílust, hogy az valóban hozzá illő legyen. Hálásan köszönöm neki ezúton is a mai napot! Örülök, hogy belevágtam, sok hasznos tudással és pozitív élménnyel lettem ma is gazdagabb általa. 😊🙏😘 Szeretettel ajánlom Őt Nektek” .

/Kis Dalmadi Mariann – Hatszínvirág  Dietetikus, life coach/

Kata személyében egy kedves, bájos, lendületes fiatal hölgyet ismertem meg, aki teljes lelkesedéssel veti bele magát az újabb és újabb feladatokba és meghozza az áldozatokat azért, hogy elérje a célját: segíthessen a hozzá fordulóknak kiteljesedniük a külsejükben és kihozni magukból a legtöbbet.
Kata egy megbízható, mosolygós lány, akihez teljes bizalommal fordulhatnak, hiszen érzik a szeretet, az odafigyelést, a szívből jövő jobbító szándékot. Pozitív energiája ragadós, és mindent megtesz, hogy a legjobbat hozza ki a napból.
Csodálom, hogy ilyen fiatalon, kisgyerek mellett bevállalta a képzést, és képes volt rengeteg alkalommal ingázni Budapest és Győr között, hogy elsajátíthassa a szakmát, hogy élesben lássa hogy dolgozik egy személyi stylist. Az egyik legígéretesebb tanítványom, akinek nem csak szakmai felkészültsége, és folyamatos tanulási vágya kimagasló, de emberileg is tökéletesen alkalmas arra, hogy egy ilyen segítő szakmában valóban az értő fülekre találjon a hozzá forduló, legyen az hölgy vagy úr.
Szívből ajánlom mindenkinek Katát”.
/Szemes Nóra személyi stylist/

Katának kétszer is sikerült meglepnie a csütörtöki fotózás során: a legelején, mikor említette, hogy egy 2 éves fiúcska anyukája. Majd a legvégén, amikor közölte, hogy stylistként csak mostanság kezdi bontogatni szárnyait. Számomra ez azért volt hihetetlen, mert az elmúlt 12 évben tucatnyi stylisttal dolgozhattam együtt, hazai és külföldi munkák során egyaránt, így van bőven viszonyítási alapom.

Már a fotózás előtti napon érkező, „Mit hozz magaddal” levél alapján is biztos voltam benne, hogy vérprofi öltöztetővel van dolgom: pontról pontra, részletesen leírta, mire lesz esetleg szükség, ami hatalmas segítség egy modellnek, hiszen így nem nekem kellett mindezt helyette kitalálnom, vagy a gondolataiban olvasnom. Így valóban azok kerülhettek a kisbőröndbe, amiket ténylegesen használtunk is, ezáltal engem megkímélve a felesleges cipekedéstől.

Munkáját rendkívüli PROFIZMUS, PRECIZITÁS, STÍLUSÉRZÉK és elképesztő KREATIVITÁS jellemzi. Azzal pedig bőven túlteljesítette feladatát, hogy 2 thermosz forró teával is készült, valamint, hogy „kezdőként” arról sem feledkezett meg (lévén, hogy februári hidegben, egész napközben nyári kollekciót fotóztunk, falatnyi szandálokban), hogy a meleg tollkabát,valamint a kényelmes téli csizma a közvetlen közelemben legyen, és azonnal felkerüljön rám a fotózás szüneteiben.

Többek közt az Ő hozzáállásának, alázatosan végzett munkájának is köszönhető, hogy a csepeli fotózás hangulata 110%-ig megegyezett bármely nemzetközi divatanyag készítésével!”

/Kanizsa Dóra modell/

„…Egy csomó kérdéssel bombáztam, és ő precíz, minden részletre kiterjedő válaszokat adott. Megtudtam, hogy nyár-ősz típusú vagyok, vagyis a kék, zöld, szürke, hidegrózsaszín árnyalatok állnak jól, bordó után nem kellene áhítoznom, és a feketét is hanyagolhatom. Sokat tanultam tőle, a hallottakat a munkám során is alkalmazni fogom. Nem akart semmit rám erőltetni, inkább megerősített abban, hogy helyes úton járok – már ami az öltözködésemet illeti -, és olyan perspektívákat nyitott meg előttem, amikre eddig nem is gondoltam. Remek hangulatú, sok vidámsággal fűszerezett délutánt töltöttünk el együtt, mert Katával könnyű megtalálni a közös hangot. Bátran állíthatom, hogy több mint stylist, ő a női lélek szakértője. 
Mindenkinek ajánlom, igazi csajos program és tuti jó karácsonyi meglepetés is lehet! 
És a tanácsadás végén nem lesznek kételyeid afelől, hogy mi az igazság: a ruha teszi-e az embert, vagy inkább fordítva?

/Csilla/