Azt gondolom, a stílusos öltözködést nem lehet elég korán kezdeni. S habár a tinédzserkor a különböző stílusirányzatok, színek és trendek kipróbálásáról szól, azért jó, ha egy kis tudatosságot viszünk az öltözködésbe.

Természetesen senkit nem szeretnék eltéríteni a kísérletezéstől. Hiszen ez az időszak leginkább erről szól, csak, mint egy mentor szeretnék segíteni a tiniknek, kicsit eligazodni a stílus a színek és a divat világában.

Egy olyan környezetet szeretnék biztosítani, ahol az érdeklődők bátran feltehetik a divattal, stílussal kapcsolatos kérdéseiket, ahol beszélhetünk arról, miért fontos az öltözködés, milyen üzenetet hordoz egy-egy összeállítás stb. Hogyan is kommunikálunk valójában az öltözködésünkkel?  

A tanácsadás első fele a színekről, színtípusokról fog majd szólni. Úgy gondolom mindenkinek fontos, hogy megismerje a színtípusát, azokat a színeket, amik őt a legjobban kiemelik, amikben ragyoghat. Azokat a színeket fogom megmutatni, amik támogatják az önbizalmat, segíthetnek egy-egy nehéz helyzetben, életszakaszban. Az itt megszerzett tudás egy olyan biztos alap lesz amelyet aztán egész életük során  tudnak hasznosítani a résztvevők.  

Színtanácsadás:

A színtanácsadás lépései ugyanúgy zajlanak, mint a felnőtt tanácsadás esetében erről itt lehet bővebben olvasni.

A tini tanácsadáson is beszélünk sminkszínekről, ékszerszínekről és hajszínválasztásról is.

Tini Stílus:

Mivel a tinik még fejlődésben vannak így náluk a klasszikus értelemben vett testalkatelemzést nem tudjuk megtenni, ezért náluk stílusirányzatokról, stíluselemekről a személyes stílus felépítéséről lesz szó.

 Készítek egy személyes stílusmappát, melybe olyan szetteket teszünk, amit ő szívesen viselne, kipróbálna és jól is állna neki.

Emellett lehetőség van arra, hogy ruhákat, szetteket hozzon, amiket nem tudja, hogy viseljen vagy bizonytalan abban, hogy jól áll-e neki vagy sem.  Ebben is szeretnék segítséget, megerősítést nyújtani.

Az általam küldött stíluskérdések megválaszolásának időpontja, legkésőbb a tanácsadás előtti 4. nap. Később már nem tudom elfogadni a válaszokat, mert nem tudok felkészülni a tanácsadásra, így annak időpontja áthelyezésre kerül.

A tini stílustanácsadást 12-18 éves korig ajánlom.

Neked ajánlom a Tini szín és stílustanácsadást:

  • Szeretnél tudatosabban magabiztosabban öltözködni
  • Ha bátrabban szeretnéd használni a színeket.
  • Ha szeretnéd megismerni azokat a színárnyalatokat amelyek a legjobban passzolnak hozzád és kiemelik természetes szépségedet.
  • Ha szeretnéd bátrabban variálni a színeket egy-egy szetten belül.
  • Ha szeretnéd megismerni, hogy mely stíluselemeket, hogyan lehet variálni úgy hogy stílusos egyedi összhatást kapj.
  • Ha fontos számodra a környezetvédelem és emiatt nem szeretnéd, ha túl sok ruhád lenne, viszont ami van, abban pedig szeretnéd jól érezni magad.
  • Ha szeretnél tudatosabban vásárolni
  • Ha szeretnéd jobban kifejezni magad az öltözködésed által. 

Ajándékba adom:

Nyomtatott színkártyát

Online: emlékeztető vázlat a megbeszéltekről és a fontos tudnivalókról. Így a tanácsadás alatt nem kell jegyzeteléssel foglalkoznod és nem felejtesz el semmi fontosat

Online stílusmappa stílus inspirációkkal, fotókkal egyéni testalkatra szabva

Később felmerülő kérdések esetén is állok rendelkezésre, nem engedem el a kezed. Szívesen segítek! 

Színtípushoz passzoló StyleBreeze by Kata karkötőt

A szolgáltatás időtartama: 2-2,5 óra

A szolgáltatás díja: 35.000 Ft

Páros tini tanácsadásra is van lehetőség (barátnők, osztálytársak, testvérek is jöhetnek).

A páros tanácsadás időtartama: 3- 3,5 óra

A páros tanácsadás díja: 32.000 Ft / fő


Egyeztetett időpont lemondása 48 órán belül, fizetési kötelezettséget von maga után.
Készenléti díjat fogok felszámítani: 12.000 Ft, mely a lemondás napján, átutalással fizetendő.