Testalkatelemzés és stílustanácsadás során megnézzük, hogy milyen testalkat típusba tartozol és ezt milyen fazonokkal, szabásvonalakkal tudod a legszebben kiemelni.

Nem vagyunk egyformák, mindannyian egyedi testalkattal, testarányokkal rendelkezünk. A kifogástalan megjelenés egyik kulcsa az, hogy tisztában legyünk saját adottságainkkal, hosszanti és szélességi arányainkkal, amelyek alapvetően meghatározzák, hogy milyen ruhák a legelőnyösebbek számunkra.

 Fontos tudnod, hogy a testalkatodat elsősorban a csontozatod határozza meg és nem az, hogy hány kiló vagy. A test arányaid, a csontok elhelyezkedése, nagysága, szélessége meghatározó az öltözködésben, s mivel ezen nem tudunk változtatni, ezért próbáljuk inkább megismerni és megtalálni azokat a szabásvonalakat, fazonokat melyekkel a legszebben lehet kiemelni testi adottságainkat.

 A program során részletesen beszélünk arról, hogy számodra milyen az egyes ruhadarabok megfelelő hossza, milyen nyakkivágás, milyen derékmagasság az ideális. Megbeszéljük, hogy mire kell figyelned vásárlásnál, milyen anyagú és fazonú ruhákat keress. Átbeszéljük a számodra legmegfelelőbb kiegészítőket, az ékszerektől kezdve a cipőkig és táskákig.

Emellett egy személyre szóló outfit inspirációs mappát készítek neked a találkozónkra, melyet részletesen átbeszélünk, hogy melyik szett, fazon miért lenne jó Neked.

A találkozó után ezt még pontosítom és kiegészítem, majd online pedig elküldöm neked, hogy későbbiekben emlékeztessen a tanultakra, és így vásárláskor a gyakorlatban is könnyebben megtalálod a Neked való fazonokat.

Az általam küldött stíluskérdések megválaszolásának időpontja, legkésőbb a tanácsadás előtti 4. nap. Később már nem tudom elfogadni a válaszokat, mert nem tudok felkészülni a tanácsadásra, így annak időpontja áthelyezésre kerül.

Ajándékba adom:

Online: emlékeztető vázlat a megbeszéltekről és a fontos tudnivalókról. Így a tanácsadás alatt nem kell jegyzeteléssel foglalkoznod és nem felejtesz el semmi fontosat

Online stílusmappa stílus inspirációkkal, fotókkal egyéni testalkatra szabva

Néhány tipp a webshopok aktuális kínálatából, hogy fazon lenne a legjobb az ügyfél számára.

Szuper kis beszerzőhelyek ajánlása

Később felmerülő kérdések esetén is állok rendelkezésre, nem engedem el a kezed. Szívesen segítek! 

A szolgáltatás időtartama: kb. 1,5 – 2 óra

A szolgáltatás díja: 30.000 Ft


Egyeztetett időpont lemondása 48 órán belül, fizetési kötelezettséget von maga után.
Készenléti díjat fogok felszámítani: 12.000 Ft, mely a lemondás napján, átutalással fizetendő.