Színtanácsadás program alkalmával meg fogod ismerni, hogy természetes adottságaidat mely színek emelik ki leginkább. Azok a színek lesznek számodra előnyösek, melyek harmonizálnak a bőröd, a hajad és a szemed tónusaival, amiktől igazán él és üde az arcod és a tekinteted.

Kezdésként picit megismerkedünk a színek és a színtan elméleti részével. Beszélünk az évszaktípus besorolásról és hogy melyik típusnak mik a fő jellemzői.

Ezt követően leültetlek egy tükör elé, mely egy természetes fénnyel megvilágított szobában van és a színkendők segítségével megnézzük, hogy Te milyen színtípusba tartozol. Ehhez egy fehér lepellel letakarom a ruhádat és a hajadra is egy fehér kendő kerül. Majd pedig színcsoportonként színeket fogok eléd helyezni. Majd szép sorban levenni és Te is látni fogod, hogy az egyes színek, színárnyalatok, mit tesznek az arcod és a szemed színével. Lesz olyan árnyalat, amelyik felragyogtatja, üdévé varázsolja a megjelenésedet, ezek lesznek majd a Te egyéni színeid.  Lesznek olyanok, amelytől sápadtnak, fáradtnak tűnsz, ezeknek az árnyalatoknak a viselését a későbbiekben majd érdemes lesz kerülnöd az arcod közelében. Nagyon fontos számomra, hogy a tükörben te is lásd a színek rád való hatását.

Ha látod ezt a folyamatot jobban meg tudod jegyezni, hogy mire figyelj egy-egy színárnyalatnál így a vásárlás is könnyebb lesz majd.

A színkendőzés során fülbevalókat is odateszek az arcod mellé hogy lássuk melyik ékszer szín a
legjobb neked és közben a fazont is tudjuk nézni.
A kendőzés során színkombinációkat is mutatok, úgy mintha egy szett lenne rajtad és megbeszéljük
milyen cipő/ táska lenne még jó az outfithez.

Amikor a tesztelés megtörtént egy csokorba állítjuk a legjobban álló színeket, melyeket le is fotózhatsz és megállapítjuk, hogy melyik paletta a tied.

Beszélünk a számodra leginkább előnyös smink- és hajszínekről, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy ékszerek és kiegészítők terén milyen színekben érdemes gondolkodnod. Ha elhozod a napi szinten használt sminkeszközeidet, ezt is átnézhetjük és megbeszéljük, hogy mi maradhat és mi az, amit érdemes lenne leváltani.

A tanácsadás végén megnézheted és fel is próbálhatod az ékszereket, hogy lássuk melyik fülbevaló
méret és fazon passzol legjobban az arcformádhoz. Ebben is ajánlok számodra néhányat, így már
könnyebben el tudsz indulni majd a vásárlásnál.

A tanácsadás végén kapsz tőlem egy kártyát a saját típusodnak megfelelő színpalettával, amely segítségedre lehet, ha ruhákat vagy sminket vásárolsz.

A tanácsadásra Hölgyek mellett szeretettel várok Férfiakat is, hiszen náluk is ugyanúgy meg tudjuk nézni a színeket, színkombinációkat mint a Nők esetében.


Szívből ajánlom Neked a szolgáltatást, ha:

  • Szeretnéd bátrabban használni, variálni a színeket.
  • Szeretnéd élvezni a színek lélekre ható erejét és pozitív hatásait a mindennapokban.
  • Szeretnél tudatosan gardróbot építeni.
  • Eleged van az impulzusvásárlásból és annak végeredményéből, ami egyet jelent egy óriási nagy káosszal a szekrényedben.
  • Ha szeretnél tudatosabban vásárolni és elkerülni a felesleges költekezést.
  • Szeretnéd, ha az egyáltalán nem hordott ruhák száma a szekrényedben 0 lenne.
  • Ha éppen munkahelyváltás előtt állsz, ha éppen munkába való visszatérés előtt állsz, ha éppen egy nehéz magánéleti válság után próbálsz talpra állni és újradefiniálni magad, ha éppen nyugdíjas vagy és szeretnél újat tanulni.

Fontos tudnod!

A tanácsadásra lehetőleg smink nélkül érkezz, illetve ha abban jössz, le fogjuk törölni mert még a legapróbb smink is befolyásolja a színtanácsadás menetét.

Ha szemüveget viselsz, akkor ezt le kell majd venned, ha esetleg kontaktlencséd is van, akkor gyere abban erre az alkalomra.

A színtípus elemzést természetes fényben végzem, ezért ezt időpont egyeztetésnél figyelembe kell vennünk főképpen a téli időszakban. Ilyenkor legkésőbb délután 13:30-kor tudunk kezdeni, ahhoz hogy megfelelőek legyenek a fények.

Ajándékba adom: 

Nyomtatott színkártyát  

Később felmerülő kérdések esetén is állok rendelkezésre, nem engedem el a kezed. Szívesen segítek! 

Néhány tipp webshopok aktuális kínálatából, hogy milyen színeket érdemes keresni.

A szolgáltatás időtartama: 2,5 – 3 óra

A szolgáltatás díja: 40.000 Ft

Mivel a férfiaknál nincs smink, ékszer és hajszíntanácsadás így a szolgáltatás időtartama: 1,5- 2 óra

A szolgáltatás díja: 35.000 Ft


Egyeztetett időpont lemondása 48 órán belül, fizetési kötelezettséget von maga után.
Készenléti díjat fogok felszámítani: 12.000 Ft, mely a lemondás napján, átutalással fizetendő.