Színtanácsadás program alkalmával meg fogod ismerni, hogy természetes adottságaidat mely színek emelik ki leginkább. Azok a színek lesznek számodra előnyösek, melyek harmonizálnak a bőröd, a hajad és a szemed tónusaival, amiktől igazán él és üde az arcod és a tekinteted.

Kezdésként picit megismerkedünk a színek és a színtan elméleti részével. Beszélünk az évszaktípus besorolásról és hogy melyik típusnak mik a fő jellemzői.

Ezt követően leültetlek egy tükör elé, mely egy természetes fénnyel megvilágított szobában van és a színkendők segítségével megnézzük, hogy Te milyen színtípusba tartozol. Ehhez egy fehér lepellel letakarom a ruhádat és a hajadra is egy fehér kendő kerül. Majd pedig színcsoportonként színeket fogok eléd helyezni. Majd szép sorban levenni és Te is látni fogod, hogy az egyes színek, színárnyalatok, mit tesznek az arcod és a szemed színével. Lesz olyan árnyalat, amelyik felragyogtatja, üdévé varázsolja a megjelenésedet, ezek lesznek majd a Te egyéni színeid.  Lesznek olyanok, amelytől sápadtnak, fáradtnak tűnsz, ezeknek az árnyalatoknak a viselését a későbbiekben majd érdemes lesz kerülnöd az arcod közelében. Nagyon fontos számomra, hogy a tükörben te is lásd a színek rád való hatását.

Ha látod ezt a folyamatot jobban meg tudod jegyezni, hogy mire figyelj egy-egy színárnyalatnál így a vásárlás is könnyebb lesz majd.

Amikor a tesztelés megtörtént egy csokorba állítjuk a legjobban álló színeket, melyeket le is fotózhatsz és megállapítjuk, hogy melyik paletta a tied.

Beszélünk a számodra leginkább előnyös smink- és hajszínekről, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy ékszerek és kiegészítők terén milyen színekben érdemes gondolkodnod. Ha elhozod a napi szinten használt sminkeszközeidet, ezt is átnézhetjük és megbeszéljük, hogy mi maradhat és mi az, amit érdemes lenne leváltani.

A tanácsadás végén kapsz tőlem egy kártyát a saját típusodnak megfelelő színpalettával, amely segítségedre lehet, ha ruhákat vagy sminket vásárolsz.

Szívből ajánlom Neked a szolháltatást, ha:

Szeretnéd bátrabban használni, variálni a színeket.

Szeretnéd élvezni a színek lélekre ható erejét és pozitív hatásait a mindennapokban.

Szeretnél tudatosan gardróbot építeni.

Eleged van az impulzusvásárlásból és annak végeredményéből, ami egyet jelent egy óriási nagy káosszal a szekrényedben.

Ha szeretnél tudatosabban vásárolni és elkerülni a felesleges költekezést.

Szeretnéd, ha az egyáltalán nem hordott ruhák száma a szekrényedben 0 lenne.

Ha éppen munkahelyváltás előtt állsz, ha éppen munkába való visszatérés előtt állsz, ha éppen egy nehéz magánéleti válság után próbálsz talpra állni és újradefiniálni magad, ha éppen nyugdíjas vagy és szeretnél újat tanulni.

Fontos tudnod!

A tanácsadásra lehetőleg smink nélkül érkezz, illetve ha abban jössz, le fogjuk törölni mert még a legapróbb smink is befolyásolja a színtanácsadás menetét.

Ha szemüveget viselsz, akkor ezt le kell majd venned, ha esetleg kontaktlencséd is van, akkor gyere abban erre az alkalomra.

A szolgáltatás időtartama: 1,5 óra

A szolgáltatás díja: 16.000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük