Fotó: Vincze Zsófia

Ez a szett számomra jolly joker akár tavasz van akár nyár.

A peplumos kis ujjatlan blúz több okból is a kedvencem, egyrészt turikincs, pamut anyagból van,  másrészt csíkos  és virágos egyben, amit imádok, valamint peplumos a derékrésze, ami kellően lágyítja az egyébként szögletes téglalap alkatomat.  

 Nagyon szeretek second hand üzletekben kincseket kutatni, a legkedvesebb felsőim többsége onnan van. Nemcsak a környezetvédelem szempontjából buzdítok mindenkit a turis vásárlásra, hanem azért is, mert tényleg szuper egyedi darabokat lehet levadászni, ráadásul kedvező áron.

A menta nadrág nekem a nyár elengedhetetlen része. Számomra frissítő és hűsítő ez a szín. Imádom a fazonját és az anyagát is.  Stílusban is sokféleképpen ki lehet használni, egy sportos sneakeres szettben és egy romantikus, virágos blúzos, szandálos szettben is egyformán megállja a helyét.

A menta outfitre a sárga táska teszi fel az I-re a pontot. Melyet kézben vagy vállon átvetve is lehet viselni. Imádom az ilyen fazonú és méretű táskákat. A hátizsákok mellett a crossbody fazonú táskák a kedvenceim.

Öltözködésben a kicsit visszafogottabb színek állnak hozzám közel, míg kiegészítőkben – táska, kendő fülbevaló- jobban szeretem a hangsúlyosabb élénk színű darabokat.

Cipőnek egy nude balerinát választottam, azt gondolom, hogy a nyári színes, mintás szettekhez a nude cipő vagy szandál a lehető legjobb választás.

Fotó: Vincze Zsófia
Fotó: Vincze Zsófia
Fotó: Vincze Zsófia
Fotó: Vincze Zsófia

Blúz: Turi kincs

Nadrág: Springfield

Táska: Orsay

Cipő: Deichmann

Karkötők: StyleBreezebyKata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük