Sokat gondolkodtam, hogy mivel kedveskedhetnék Nektek és mivel könnyíthetném meg a kialakult helyzetet számotokra. Végül arra jutottam, hogy INGYENESEN elérhetővé és LETÖLTHETŐVÉ teszem a színtípusonként elkészített Stílus Füzeteimet.   

Talán most mindannyiunknak több ideje, energiája jut az elmaradt otthoni feladatokra (pl. ruhásszekrény rendbetétele, kiegészítők leválogatása stb.), melyeket a rohanó hétköznapokon eddig halogattunk vagy nem tudtunk megcsinálni.

Így most egy kis segédletet szeretnék adni Nektek a gardróbrendezéshez és a meglévő ruhák szettekbe alakításához.

 Ha már rendezitek a gardróbot, akkor ne csak azt nézzétek meg, hogy szín, fazon, méret és stílus szerint mi a jó és mi a nem, hanem azt is alaposan vizsgáljátok meg, hogy mit mivel lehet párosítani.

 Alkossatok szetteket, kiegészítőkkel, cipővel, táskával, ékszerrel!

 Fotózzátok is le ezeket a szetteket!

A fotókat pedig rakjátok a szekrény ajtajára, így ha véget ér a home office időszak, sokkal könnyebben tudtok majd öltözködni és sokkal változatosabb szetteket tudtok viselni a mindennapokban.

Higgyétek el, ez a „program” nemcsak figyelem elterelés lesz, hanem a lelkünket is picit felemeli. A szép ruhák, a színes ékszerek látványa sokat tud dobni a kedvünkön.

Most a TAVASZ színtípus képviselőinek hoztam egy összefoglaló füzetet, melyben benne találjátok a tavasz típusra jellemző jegyeket, színpalettát és szett kombinációkat. Testalkati sajátosságokról is szó esik majd. Ez egy általános összefoglaló füzet, melyet minden tavasz típusba tartozó nő haszonnal tud forgatni.

A TAVASZ Stílus Füzetet itt tudjátok letölteni!

Ha ennél személyesebbet szeretnél pl. élénk tavasz és körte típusként, akkor ajánlom figyelmedbe a Személyre szabott Stílus Füzet szolgáltatásomat, melyet online is elérhettek.

A következő Füzet ŐSZ típusoknak szól majd és terveim szerint jövő héten szombaton lesz megosztva. Készülőben a NYÁR füzet is.

Ha további kérdésetek, észrevételetek van a füzettel kapcsolatban sok szeretettel várom a stylebreezebykata@gmail.com email címre, illetve a véleményeteket is hogy mennyire találtátok hasznosnak a benne foglaltakat!

Szeretettel:

Kata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük