Fotó: Vincze Zsófia

Kedvenc őszi szettjeim között a hosszú ujjú ruhás vagy midi hosszúságú ingruhás szettek is szerepelnek. Bár alapvetően nadrágos típusnak mondanám magam, az utóbbi két évben igencsak megkedveltem ezeket a kis virágos egybe ruhákat.

Ismerve a testalkatomat a derékban szabott darabok sajnos nem nekem valóak így a klasszikus harangruhák és derékban szűkített ruhák nem passzolnak a téglalap alkatomhoz.

 Idén ősszel eddig egyetlen beszerzésem volt, az pedig ez a kis fekete alapon virágmintás ruha. A gardróbomat igyekszem tudatosan építeni, így nemcsak azért vásároltam meg ezt a darabot, mert most éppen ez az őszi divat, hanem mert tudom, évekig szívesen fogom majd viselni.

Jól kihasználható darab lesz számomra több évszakban is. Ősszel például vehetek fölé motoros hatású műbőr vagy velúrdzsekit, rövid vagy hosszú kötött kardigánt, vagy egy ballonkabátot. Fekete harisnyával és oxford cipővel tökéletes a változékony őszi időjárásban.

 Télen pedig szövetkabátot és vastag harisnyát, hosszú szárú fekete csizmát párosíthatok hozzá.  Tavasszal egy kis pulcsit választok hozzá – és akkor olyan mintha csak egy virágos szoknya lenne rajtam – plusz egy testszínű harisnyát és balerinát. Egy ruhánál én mindig ezt keresem, hogy hányféleképpen tudom viselni, nagyon szeretem variálni a szetteket és ehhez nem kell feltétlenül mindig újabbnál újabb ruhákat venni. Ha alkalmanként mégis veszünk egy-egy új darabot nézzük meg az otthoni ruhák közül mivel és hányféleképpen tudjuk viselni.

Fotó: Vincze Zsófia
Fotó: Vincze Zsófia
Fotó: Vincze Zsófia
Fotó: Vincze Zsófia
Fotó: Vincze Zsófia
Fotó: Vincze Zsófia
Fotó: Vincze Zsófia

Ruha: Orsay

Művelúr dzseki: Orsay

Táska: Mango

Cipő: Tamaris

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük